Lustaság

Az elmúlt napokban nagyon lusta voltam. Miután a fürdőt sikerült rendbe hozni, és végre alhattunk a hálóban, már nem volt olyan sürgős a többi dolgot rendbe rakni, így azok el is maradtak. Most sincs még rend, de úgy érzem, hogy valami jó, tiszta és szép lesz, amikor mindennel kész leszünk.

Az utóbbi hetekben nagyon aggaszt minket a gazdasági helyzet, fontolóra vettük azt a lehetőséget is, hogy mégsem megyünk Szlovéniába. Ezért nem is utaztunk, bár nagyon szerettünk volna házakat nézni. Egyelőre mindent elhalasztottunk a december 4-i szlovén választás utánra, hátha  akkor jobban látjuk, hogy az ország merre halad.

Közben anyáék feladtak a közös névnapunkra egy csomagot, ami ma érkezett meg. Mindig nagy öröm, ha valaki ilyen messzire elküld egy csomagot. Nagyon örültünk.

Én az utóbbi napokban megint könyvlázban égek, most a Twilight köteteket olvasom. Az elején azt hittem, hogy nem fog tetszeni, de most meg már nem bírom letenni. Bárcsak ne lenne öt része! Szegény F. minden este árván nézi a tv-t (amiben úgyis foci megy, és engem nem érdekel). Így szabadon tudok olvasni.

Hozzászólás